Tite: Neymaro sveikata nerizikuojame

Brazilijos rinktinei teko pagreitinti Neymaro reabilitacijos procesą, tačiau jos treneris Tite neigia, kad yra rizikuojama žvaigždės sveikata.

Krašto puolėjas sunkią traumą patyrė dar vasario mėnesį vykusiose "Ligue 1" rungtynėse prieš "Marseille" ir ilgą laiką abejota, ar jis galės vykti į Rusiją.

26-erių metų futbolininkas pasaulio čempionate dalyvauja, bet pirmojoje akistatoje su šveicarais geriausio savo žaidimo nedemonstravo, o varžovai prieš jį prasižengė net 10 kartų.

"Ne, ne. Jis patyrė sumušimą, bet mes laikomės pirminio projekto. Jis buvo už aikštės ribų tris su puse mėnesio ir neseniai sužaidė savo pirmąsias 90 minučių", - paklaustas, ar Neymaro treniruotėje neseniai patirtas sužalojimas gali sukelti bėdų, atsakė Tite.

"Egzistuoja mokslas ir mes dėl to jaučiamės ramiai. Norint pilnai sugrįžti į formą reikia maždaug penkių mačų, o jis jau pagreitino procesą."

"Ta evoliucija vyksta. Nesijaudinkite."

Brazilijos rinktinės vairininkas taip pat patvirtino, kad antrosioms rungtynėms prieš Kosta Riką išlaikys tą pačią starto sudėtį. Vadinasi, joje bus ir Neymaras.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...