Tostao: Neymaras yra geresnis nei Ronaldo ar Romario

Buvęs 1970 metų pasaulio čempionas Tostao mano, kad Neymaras yra pasiekęs aukštesnį lygį nei prieš tai buvo kiti legendiniai Brazilijos futbolininkai - Ronaldo ir Romario.

24-erių metų futbolininkas šiuo metu yra ryškiausia Brazilijos futbolo žvaigždė, tačiau vis dar pagal įmuštus įvarčius nepralenkė minėtų dviejų. Legendinio Tostao nuomone, Neymarui tapti geriausiu planetos futbolininku trukdo tik Cristiano Ronaldo ir Lionelis Messi.

"Neymaras yra geresnis nei Romario ar Ronaldo. Jis - labiau "užbaigtas" futbolininkas, turintis beveik viską, ko reikia geriausiam žaidėjui", - "El Pais" leidiniui pasakojo Tostao.

"Nežinau, ar jis taps geriausiu pasaulyje, tačiau jis yra fenomenalus. Jis puikiai smūgiuoja, atlieka gerus perdavimus, turi išskirtinę techniką ir yra labai greitas. Manau, kad jis gali tapti didžiausia Brazilijos futbolo žvaigžde nuo Pele laikų.

Akivaizdu, kad dėl Cristiano Ronaldo ir Messi Neymaras vis dar nėra geriausias planetos futbolininkas. Tačiau jis tikrai yra geresnis nei Kaka, Luisas Figo ar Rivaldo, kurie yra laimėję "Auksinį kamuolį", - užbaigė buvusi Brazilijos futbolo žvaigždė.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...