"Tottenham" ir "Everton" akistata baigėsi be įvarčių (VIDEO)

Šeštadienį vakare sužaistos aštuntosios Anglijos "Premier" lygos 4-ojo turo rungtynės.

"White Hart Lane" stadione ginklus tarpusavyje surėmė Londono "Tottenham" prieš Liverpulio "Everton". Šeimininkai daugiau atakavo, tačiau susitikimas baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

Rungtynės prasidėjo agresyviu "Tottenham" žaidimu. Aikštės šeimininkai daugiau laiko kontroliavo kamuolį ir kūrė pavojingas atakas prie varžovų vartų.

Bene pavojingiausia proga buvo sukurta 23-ąją minutę, kai puikaus perdavimo iš gilumos sulaukęs Harry Kane'as liko vienas prieš vartininką, tačiau Timo Howardo anglas nepergudravo ir į smūgį buvo sureaguota.

Pirmojo kėlinio pabaigoje Roberto Martinezo vadovaujama komanda sulaukė rimtų nuostolių. Po kontakto su "Spurs" gynėju Tomas Cleverley nebegalėjo tęsti rungtynių ir buvo išneštas. Jį "irisų" gretose pakeitė Kevinas Mirallas.

Antrajame kėlinyje "Everton" žaidimas kiek pagerėjo, tačiau Hugo Llorisas neturėjo didesnių sunkumų. "Tottenham" kūrė pavojingesnes atakas ir ne kartą grasino T.Howardui vartams. Vis dėlto amerikietis buvo nepramušamas ir susitikimas baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

Verta paminėti, kad 53-ąją minutę rungtynių tęsti nebegalėjo ir "Tottenham" žaidėjas. Lygioje vietoje traumą patyręs Moussa Dembele greičiausiai susižeidė kulkšnį.

Po keturių turų "Tottenham" užima 15-ąją vietą ir vis dar lieka be pergalės skonio. Tuo tarpu "Everton" su 5 taškais užima 9-ąją vietą.

Rezultatas:

"Tottenham" 0 - 0 "Everton"

Turnyrinė lentelė: