"Tottenham" rezultatyvioje dvikovoje pranoko "Everton", "Man City" iškovojo ketvirtąją pergalę iš eilės (VIDEO)

Sekmadienį Anglijos "Premier" lygoje sužaistos dar dvejos 27-ojo turo rungtynės.

"White Hart Lane" stadione Londono "Tottenham" susigrūmė su Liverpulio "Everton". Mauricio Pochettino auklėtiniai rezultatu 3-2 nugalėjo rungtynių pabaigoje aukštesnę pavarą įjungusius "irisus".

Pirmajame kėlinyje "Spurs" ekipa nesulaukė jokio pasipriešinimo iš Liverpulio miesto vienuolikės, tačiau patiems pavyko pelnyti tik vieną įvartį, kai Harry Kane'as iš tolimos distancijos atliko puikų smūgį į "Everton" vartus,

Kitos 45 minutės buvo kur kas rezultatyvesnės, tačiau svečiai agresyvesnį žaidimą pradėjo rodyti tik rungtynėms artėjant į pabaigą.

56-ąją minutę H. Kane'as pasiekė dublį ir padidino komandos pranašumą iki dviejų įvarčių, bet intrigą šioje akistatoje sugrąžino Romelu Lukaku įvartis, pasiektas 81-ąją minutę.

"Everton" tęsė grėsmingą žaidimą, tačiau 92-ąją susitikimo minutę Dele Alli po puikaus Harry Winkso perdavimo užtvirtino "Spurs" pergalę. Tiesa, jau kitos atakos metu Enneras Valencia sušvelnino atsilikimą, bet daugiau laiko suregzti kažką pavojingo "irisai" nebeturėjo.

"Tottenham" išlieka antroje pozicijoje ir nuo lyderių bent laikinam sumažino atsilikimą iki 7 taškų. "Everton" su 44 taškais rikiuojasi septintoje pozicijoje.

Paskutinėse rungtynėse "Manchester City" išvykoje susigrūmė su "Sunderland" vienuolike. Pepo Gurdiolos auklėtiniai rezultatu 2-0 pranoko šeimininkus.

42-ąją minutę "miestiečius" į priekį išvedė Sergio Aguero, o pergalę antrajame kėlinyje užtvirtino po puikaus Davido Silvos perdavimo pasižymėjęs Leroy'us Sane.

Tai buvo ketvirtoji pergalė iš eilės, kurią iškovojo "Man City" klubas. "Miestiečiai" su 55 taškais yra trečioje pozicijoje ir dar turi rungtynes atsargoje.

Rezultatai:

"Tottenham" 3 - 2 "Everton"
20' [1 - 0[ H. Kane
56' [2 - 0] H. Kane
81' [2 - 1] R. Lukaku
90+2' [3 - 1] D. Alli
90+3' [3 - 2] E. Valencia

"Sunderland" 0 - 2 "Man City"
42' [0 - 1] S. Aguero
59' [0 - 2] L. Sane

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10196173" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: