"Tottenham" viltys pakovoti dėl titulo tirpsta: "West Ham" namuose palaužė "Spurs" (VIDEO)

Penktadienį Anglijos "Premier" lygoje startavo 36-asis turas, kuriame buvo sužaistos pirmosios rungtynės.

"West Ham" futbolininkai savo žiūrovų akivaizdoje susigrūmė su Londono "Tottenham" ekipa. Mauricio Pochettino auklėtiniai išvykoje prarado gyvybiškai svarbius tris taškus - juos rezultatu 1-0 nukovė "plaktukai".

"Tottenham" visą rungtynių laiką daugiau laiko praleido su kamuoliu nei varžovai, tačiau puolimas buvo bedantis - itin pavojingų progų prie Adriano vartų svečiams iš Šiaurės Londono sukurti taip ir nepavyko.

Pergalingą įvartį "West Ham" pasiekė 65-ąją minutę, kai po sumaišties baudos aikštelėje pirmasis prie kamuolio suskubęs Manuelis Lanzini tiksliu smūgiu išvedė šeimininkus į priekį.

Per likusį laiką M. Pochettino auklėtiniai turėjo visišką teritorinę persvarą, tačiau puikiai sustyguota "West Ham" gynybos linija neleido svečiams pagalvoti net apie išlyginamąjį įvartį.

Antroje vietoje esančiai "Tottenham" ekipai tai buvo pralaimėjimas, kuris greičiausiai laidoja jų šansus šį sezoną iškovoti "Premier" lygos titulą. Be to, taip pat nutrūko devynių pergalių iš eilės seriją, kurią iki šių rungtynių turėjo "Spurs" futbolininkai.

"Chelsea" pirmadienį turės galimybę padidinti pranašumą nuo "Spurs" iki 7 taškų, o kitą savaitgalį - užsitikrinti čempionų titulą.

Rezultatas:

"West Ham" 1 - 0 "Tottenham"
65' [1 - 0] M. Lanzini

Turnyrinė lentelė: