Tragiška vasara "Arsenal": septyni žaidėjai, atsukę nugaras "kanonieriams"

Praėjęs sezonas "Arsenal" klubui buvo lyg ir neblogas - užimta antroji vieta "Premier" lygoje.

Tačiau tarpsezonio metu Anglijos sostinės ekipai nepavyko prisivilioti daugybės garsių žaidėjų, kuriems, anot spaudos, kontraktus siūlė "kanonieriai".

Jamie Vardy. Vasaros pradžioje "Arsenal" aktyvavo "Leicester City" žaidėjo kontrakte numatytą išpirkos galimybę (maždaug 20-22 mln. svarų sterlingų), tačiau čempionas pratęsė sutartį su "lapėmis".

Zlatanas Ibrahimovičius. PSG palikęs švedas nebuvo nieko prieš apsistoti Londone, tačiau visgi konkurencinę kovą laimėjo "Man Utd".

N'Golo Kante. "Arsenal" treneris Arsenas Wengeras atsisakė paneigti pranešimus, kad jis itin domisi sužibėjusiu prancūzu, tačiau vėlgi liko tuščiomis rankomis - tautietis už 30 mln. eurų tapo "Chelsea" futbolininku.

Henrikhas Mkhitaryanas. Armėnas nusprendė pasirinkti ambicingą ekipą renkantį Jose Mourinho.

Julianas Draxleris. Vokietijos rinktinės žaidėjas jau ne pirmą kartą buvo siejamas su Londono klubu, tačiau kol kas lieka "Wolfsburg". Nepadėjo ir 55 mln. svarų sterlingų pasiūlymas Bundeslygos ekipai.

Benas Chilwellas. Vienas perspektyviausių "Premier" lygos žaidėjų kol kas nusprendė likti "Leicester City". Juo domėjosi ir "Liverpool".

Gonzalo Higuainas. Sunku net prisiminti, kiek metų argentinietis buvo siejamas su "Arsenal", tačiau anglai eilinį kartą liko su baronkos skyle, nes snaiperį už 90 mln. eurų nusipirko "Juventus".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...