„Trakai” prisidės prie ekspedicijos „Misija Sibiras‘18”

Rusijai nusprendus neišduoti vizų ekspedicijos „Misija Sibiras’18” dalyviams organizatoriai paskelbė, jog ekspedicija šiemet vyks į Kazachstaną. Šį ketvirtadienį su Kazachstano klubu žaisiantys „Trakų“ riteriai nusprendė prisidėti prie netikėtai planą pakeitusios ekspedicijos ir padengti dalį nenumatytų išlaidų.

„Esame socialiai atsakinga organizacija, todėl nutarėme prisidėti prie šios ekspedicijos. Klubas skirs 10 procentų sumos už parduotus bilietus į „Trakai“– „Irtyš” rungtynes. Tikimės, kad tai suburs visus futbolo sirgalius kilniam tikslui“, – sakė „Trakų“ rinkodaros ir komunikacijos specialistas Ovidijus Jurevičius, pridurdamas, kad rungtynių bilietų kainos kol kas siekia vos 5 eurus.

Skaičiuojama, jog Kazachstane kalėjo daugiau nei 50 000 tautiečių, kurių masines laidojimo vietas šiemet tvarkys ekspedicijos dalyviai. Pati ekspedicija startuos tą pačią dieną, kai „Trakai“ Kazachstane žais atsakomąsias UEFA Europos lygos pirmojo etapo rungtynes – liepos 19-ąją.

„Ekspedicijos planui pasikeitus gana kardinaliai, tiek moralinė, tiek finansinė visuomenės pagalba tapo dar reikalingesnė. Tai, kad FK „Trakai“ mato svarbą padėti šių metų ekspedicijos komandai tik dar kartą įrodo, kaip smarkiai istorija gali suvienyti skirtingas sritis, nesvarbu, ar tai būtų sportas, verslas ar nevyriausybinis sektorius. Palaikysime „Trakų“ riterius rungtynėse su „Irtyš“, o pertraukų metu bendrausime su sirgaliais – tikiu, kad tikrai turime kuo pasidalinti vieni su kitais“, – kalbėjo “Misija Sibiras” vadovė Raminta Kėželytė.

„Trakams“ varžovus iš Kazachstano lėmė pergalė preliminariajame etape prieš „Cefn Druids“ klubą iš Velso. Riterių ir „Irtyš“ dvikova sostinės LFF stadione įvyks ketvirtadienį, liepos 12 d., 19:00 valandą. Atsakomosios rungtynės vyks lygiai po savaitės, o šios poros nugalėtojai kitame etape susikaus su garsiuoju serbų klubu Belgrado „Partizan“ arba FK Rudar iš Makedonijos.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...