„Trakų“ treneris O.Vasilenka: „Kiekvienose rungtynėse sieksime pergalės“

Praėjusiais metais „Trakai“ turėjo tris galimybes pradėti kolekcionuoti trofėjus, tačiau visais trimis kartais Vilniaus „Žalgiris“ įrodė esąs pajėgesnis. Tiek Supertaurės rungtynėse, tiek LFF taurės finale, tiek A lygos čempionate, kurio pusiaukėlę riteriai pasitiko stovėdami ant pirmojo turnyro lentelės laiptelio.

Visos viltys buvo nustūmtos į 2017 – uosius, kurių sezonas startuoja jau netrukus.

„Mūsų bėda pastaruosius dvejus metus buvo ta, kad praradome per daug taškų rungtyniaudami su silpnesnėmis komandomis. Jei šiemet sugebėsime to išvengti, turėsime daugiau šansų pakovoti dėl čempiono titulo. Manau, kad „Trakai“ tam jau pribrendo“, – apie būsimą sezoną kalbėjo „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis.

Riterių sudėtis, lyginant su praėjusiais metais pasikeitė minimaliai. Komandą kol kas tik papildė Valdemaras Borovskij ir Klaudijus Upstas. Panaši situacija buvo ir prieš metus, kai klubui pavyko išsaugoti ekipos branduolį.

„Kol kas viskas vyksta pagal planą. Vaikinai stengiasi ir dirba tai, ko aš prašau. Man patinka, kad jie, kaip ir trenerių štabas, kaip ir pats klubas yra maksimalistai. Dirbti su tokiais žmonėmis jaučiu malonumą“, – sakė prieš keturias savaites prie klubo prisijungęs naujasis treneris Olegas Vasilenka.

„Supertaurės rungtynes sugalvojau ne aš ir ne jūs. Tai ilgametė tradicija visame pasaulyje, todėl ši kova mums bus labai svarbi. Kiekvienose rungtynėse sieksime pergalės. Ypač tokiose, kurios pagardintos trofėjaus prieskoniu. Pasiruošimui dar turime beveik dvi savaites. Po jų mūsų komanda bus pasiruošusi sužaisti ir 120 minučių, ir jei reikės dar daugiau“, – apie pirmąją oficialią kovą kalbėjo „Trakų“ strategas.

Šį penktadienį trakiškių laukia „Winter CUP“ taurės rungtynės su „Metta“ ekipa iš Rygos, o A lygos atidarymo rungtynėse riteriai susikaus su Kauno „Stumbru“.