Trenerių rokiruotė "Premier" lygoje: D. Moyesas ir S. Allardyce'as liko be darbo

Savaitgalį pasibaigus 2017-18 metų Anglijos "Premier" lygos sezonui, klubai nieko nelaukdami pradėjo permainas artėjančiam sezonui.

Šiandien Liverpulio "Everton" paskelbė, kad iš vyriausiojo trenerio pareigų atleidžia pastaruosius šešis mėnesius komandą treniravusį Samą Allardyce'ą.

Anglas, kuris su "Everton" buvo pasirašęs kontraktą iki 2019 metų, pasiekė gana puikius rezultatus - "Everton" vienu metu buvo priverstas kovoti turnyrinės lentelės apačioje, tačiau sezoną užbaigė aštuntoje vietoje.

Taip pat trenerio pareigų "West Ham" klube nebeturi Davidas Moyesas. Komandai vadovauti lapkričio mėnesį pradėjęs škotas naujos sutarties taip ir nesulaukė.

D. Moyesas su "plaktukais" turėjo kontraktą iki sezono sezono pabaigos. "West Ham" taip pat šį sezoną turėjo rimtai pakovoti dėl išlikimo lygoje, tačiau kaip ir "Everton" sezoną užbaigė ne pačioje blogiausioje pozicijoje - 13-oje vietoje.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">&quot;I would like to place on record my sincere thanks to David Moyes and his staff for achieving the target of keeping West Ham United in the Premier League.&quot; - Joint-Chairman David Sullivan<a href="https://t.co/GOROcGkLyn">https://t.co/GOROcGkLyn</a></p>&mdash; West Ham United (@WestHamUtd) <a href="https://twitter.com/WestHamUtd/status/996713564902711297?ref_src=twsrc%5Etfw">May 16, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>