Trys "Arsenal" prancūzai pasirašė naujas sutartis

Londono "Arsenal" klube - geros naujienos. Trys prancūzai - Oliveris Giroud, Laurentas Koscielny ir Francis Coquelinas - pasirašė naujas sutartis su "kanonierių" komanda.

Oficialioje "Arsenal" klubo svetainėje nurodoma, kad visi trys prancūzai padėjo parašą ant ilgalaikių sutarčių. Kalbos, kad netrukus kontraktą su "kanonieriai" pasirašys O. Giroud sklido ilgą laiką, tačiau apie kitus du prancūzais tiek daug nebuvo kalbama.

Vyriausiasis komandos treneris Arsene'as Wengeras po šios naujienos kalbėjo: "Labai džiaugiamės, kad trys svarbūs mūsų komandos futbolininkai susiejo ateitį su "Arsenal". Francis per pastaruosius metus padarė milžinišką technikos patobulėjimą, tačiau tai nestebina, nes jis sunkiai dirbo kiekvieną dieną.

Oliveris turi didžiulę patirtį ir mums yra svarbus kiekvienose rungtynėse. Laurentas, žinoma, yra bene svarbiausi mūsų komandos dalis ir, mano nuomone, vienas geriausių pasaulio gynėjų."

L. Koscielny "Arsenal" klube rungtyniauja nuo 2010 metų, o O. Giroud į klubą atvyko dviems metams vėliau. 25-erių metų F. Coquelinas prie "kanonierių" akademijos prisijungė dar 2008 metais.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> <br><br>We’ve got some good news for you… <a href="https://twitter.com/hashtag/WeAreTheArsenal?src=hash">#WeAreTheArsenal</a> <a href="https://t.co/jNuJROg44u">pic.twitter.com/jNuJROg44u</a></p>&mdash; Arsenal FC (@Arsenal) <a href="https://twitter.com/Arsenal/status/819485265957883905">January 12, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...