Trys "Everton" žaidėjai sulaukė naujų sutarčių

Trys Liverpulio "Everton" ekipos futbolininkai sulaukė naujų sutarčių.

Naujus kontraktus gavo komandos veteranai Garethas Barry, Leightonas Bainesas ir 20-metis Masonas Holgate'as.

Vasario mėnesį 36-ąjį gimtadienį švęsiantis G. Barry klubui įsipareigojo iki 2018 metų, L. Bainesas - metams ilgiau, o su jaunuoju M. Holgate'u pasirašyti ilgalaikė sutartis.

G. Barry iš viso "Premier" lygoje jau yra sužaidęs daugiau nei 600 rungtynių ir atsilieka tik nuo legendinio Rayano Giggso. L. Bainesas "Everton' garbę gina nuo 2007 metų ir per 351 rungtynes yra pelnęs 34 įvarčius.

"Premier" lygoje "Everton" šį sezoną kol kas rikiuojasi aštuntoje pozicijoje.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> | BREAKING: Gareth Barry, Leighton Baines and Mason Holgate all sign contract extensions at <a href="https://twitter.com/hashtag/EFC?src=hash">#EFC</a>. <a href="https://t.co/apBbqRsBFg">https://t.co/apBbqRsBFg</a> <a href="https://t.co/F0Gwr4uHRt">pic.twitter.com/F0Gwr4uHRt</a></p>&mdash; Everton (@Everton) <a href="https://twitter.com/Everton/status/809699891727499264">December 16, 2016</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...