U. Emery dėl savo ateities nesijaudina

Nepaisant besitęsiančių kalbų dėl to, kad "Paris Saint-Germain" atsisakys jo paslaugų, Unai'us Emery tikina gyvenantis tiesiog šiuo momentu.

Vakar vakare sostinės futbolininkai rezultatu 3-0 įveikė "Monaco" bei iškovojo dar vieną lygos taurę, tačiau klubo vadovai trokšta didesnių pasiekimų.

Iš UEFA Čempionų lygos paryžiečiams šiemet vėl teko pasitraukti po aštuntfinalio ir didžiausią spaudimą treneriui kelia būtent šis faktas.

"Jaučiu, kad, kai galvoju apie savo darbą, savo ir aplink mane esančių žmonių gyvenimą, mums reikia mėgautis bei gyventi šiuo momentu", - kalbėjo Emery.

"Privalome galvoti apie dabartį ir kurti puikią individualią bei kolektyvinę dabartį."

"Nežinau, kas man geriausia kitais metais, nes aš gyvenu šiuo momentu - dabartyje. Džiaugiuosi šia komanda bei žaidėjų dvasia."

"Tiesa, jog pralaimėjimas Madrido "Real" buvo didžiulis ir siaubingas. Visgi, jį atmetus, savo komanda esu labai patenkintas."

PSG "Ligue 1" pirmenybėse pirmauja net 17 taškų persvara.
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">th consecutive <a href="https://twitter.com/CoupedelaLigue?ref_src=twsrc%5Etfw">@CoupedelaLigue</a> title<br>th <a href="https://twitter.com/CoupedelaLigue?ref_src=twsrc%5Etfw">@CoupedelaLigue</a> win overall <a href="https://twitter.com/hashtag/PSGASM?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#PSGASM</a> <a href="https://t.co/nuff93RSW2">pic.twitter.com/nuff93RSW2</a></p>&mdash; Paris Saint-Germain (@PSG_English) <a href="https://twitter.com/PSG_English/status/980205273066467329?ref_src=twsrc%5Etfw">March 31, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>