U. Emery: šiuo metu negalvoju apie savo ateitį

Žiniasklaidoje kalbama, kad Unai Emery rungtynės su Madrido "Real" klubu buvo lemiamos - strategui netrukus bus parodytos durys.

Madrido "Real" vakar UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio atsakomosiose rungtynėse dar kartą pranoko (2-1) Paryžiaus "Saint-Germain" ir žengė į kitą etapą.

PSG vietiniame fronte šį sezoną neturi lygių, tačiau U. Emery buvo iškelta misija nužygiuoti bent iki Čempionų lygos finalo. Vis dėlto turnyro nugalėtojų riešutas Paryžiaus komandai buvo neperkandamas ir jie savo žygį baigė itin anksti.

Po pralaimėjimo spaudos konferencijoje paklaustas, ar mato savo tolimesnę ateitį PSG klube, U. Emery atsakė: "Šiandien tikrai negalvoju apie tai."

Komentuodamas reikalus aikštėje U. Emery užsiminė, kad "Real" šiandien buvo geresni, tačiau jie pasitraukė iš turnyro tik dėl to, kad Madrido komandai pasisekė pirmosiose rungtynėse, kuriose, stratego nuomone, PSG dominavo visas 80 minučių.

"Madridas žaidė geriau nei mes. Mes norėjome juos paspausti, tačiau jų pirmas įvartis nubraukė mūsų šansus, o vėliau dar gavome ir raudoną kortelę. "Real" nusipelnė žygiuoti toliau", - sakė U. Emery.

"Pralaimėti prieš "Real" nėra didžiulis nusivylimas, tačiau iškristi iš turnyro aštuntfinalyje yra skaudu. Pirmoji dvikova Madride buvo lemiama šioje poroje - mes dominavome 80 minučių, tačiau rungtynių pabaigoje buvome nubausti.

Šį kartą Paryžiuje iniciatyva priklausė jiems - jie kontroliavo 60 procentų žaidimo", - užbaigė specialistas iš Ispanijos.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...