"Utenio" futbolininkai "Šiauliai City Football Cup" turnyre nepatyrė pergalės skonio

Savaitgalį vykusiame turnyre išviso uteniškiai sužaidė keturias rungtynes ir visuose mačuose turėjo pripažinti varžovų pranašumą.

Utenos „Utenio“ ekipos garbę gynė Pavel Leus, Lukas Paukštė, Aurimas Tručinskas, Robertas Freidgeimas, Lukas Artimavičius, Valentin Jeriomenko, Arminas Vaskela, Edgaras Mastianica, Mykolas ir Povilas Krasnovskiai ir Tomas Domabrauskis.

Turnyre Šiauliuose įvarčius „Utenio“ ekipai mušė: tris Edgaras Mastianica, po du broliai Mykolas ir Povilas Krasnovskiai, po kartą pasižymėjo Lukas Artimavičius, Arminas Vaskela, Tomas Dombrauskis, Robertas Freidgeimas ir Valentin Jeriomenko.

Edgaras Mastianica buvo pripažintas naudingiausiu Utenos „Utenio“ ekipos žaidėju.

Į pirmąją fizinio pasirengimo treniruotę Utenoje komanda susirinks jau sausio 18 d.

Apie turnyro rungtynes:

Pirmose turnyro rungtynėse „Utenio“ ekipa susitiko su Kauno „Stumbro“ futbolininkais. Rungtynių pradžioje vyravo apilygė kova, bet kauniečiai pelnė du įvarčius iš eilės ir išsiveržė į priekį. Įpusėjus rungtynėms Povilas Krasnovskis tolimu šūviu sušvelnino rezultatą. 1:2. Artėjant rungtynėms į pabaigą Lukas Artimavičius puikiu smūgiu išlygino rezultatą. Tačiau likus dviems minutėms iki rungtynių pabaigos „Stumbro“ futbolininkai pelnė įvartį ir išplėšė pergalę. Kauno „Stumbras“ – Utenos „Utenis“ 3:2.

Uteniškių gretose pasižymėjo Povilas Krasnovskis ir Lukas Artimavičius.

Antrose rungtynėse Šiauliuose uteniškiai susitiko su Telšių „Džiugo“ futbolininkais. Rungtynes telšiškiai pradėjo greitu įvarčiu ir išsiveržė į priekį 0:1. Tačiau Edgaras Mastianica netrukus atsakė tuo pačiu ir išlygino rezultatą 1:1. Kitoje atakoje sekė varžovų toks pat atsakymas kuris jiems leido dar kartą išsiveržti į priekį 1:2. Įpusėjus rungtynėms Povilas Krasnovskis puikiu smūgiu galva išlygino rungtynių rezultatą 2:2. Likus penkioms minutėms iki rungtynių pabaigos Tomas Dombrauskis tolimu šūviu nuginklavo varžovų vartininką ir išvedė uteniškius į priekį 3:2. Tačiau paskutinėmis minutėmis „Džiugo“ komanda sugebėjo išlyginti rezultatą ir išsiveržti į priekį. Utenos „Utenis“ – Telšių „Džiugas 3:4.

„Utenio“ ekipoje pasižymėjo Edgaras Mastianica, Povilas Krasnovskis ir Tomas Dombrauskis.

Trečiose rungtynėse uteniškiai susitiko su šeimininkais „Šiaulių“ futbolininkais. Rungtynių pradžioje ir vėl varžovai sėkmingiau puolė ko pasekoje pelnė du įvarčius ir išsiveržė į priekį 2:0. Tačiau netrukus sekė uteniškių atsakas. Po Armino Vaskelos ir Edgaro Mastianicos įvarčių „Utenio“ futbolininkai išlygino rezultatą 2:2. Artėjant rungtynėms į pabaigą šeimininkai atsakė dar trimis įvarčiais ir įtvirtino savo pergalę prieš uteniškius 5:2.

Šiaulių „Šiauliai“ - Utenos „Utenis“ 5:2

Utenos komandos gretose pasižymėjo Arminas Vaskela ir Edgaras Mastianica.

Paskutinėse turnyro rungtynėse „Utenio“ ekipa susitiko su Gargždų „Bangos“ komanda. Pirmąją rungtynių minutę Robertas Freidgeimas tiksliu smūgiu nubaudė varžovus ir išvedė komandą į priekį. Tačiau priešininkai jau kitoje atakoje išlygino rezultatą 1:1. Šeštąją rungtynių minutę į uteniškių  vartus buvo paskirtas baudos smūgis kurį tiksliai realizavę gargždiškiai išsiveržė į priekį 1:2. Kitoje atakoje Edgaras Mastianica išlygino rezultatą 2:2. Toliau rungtynėse tęsėsi įvarčių šou. Po greitos kontratakos priešininkai dar kartą išsiveržė į priekį 2:3. Netrukus sekė dar vienas jų įvartis padidinantis rezultatą 2:4. Artėjant rungtynėms į pabaigą varžovai dar labiau padidino rezultatą 2:7. Rungtynių pabaigoje Mykolas Krasnovskis ir Valentin Jeriomenko dar pelnė paguodos įvarčius 4:7.

Utenos „Utenis“ – Gargrdžų „Banga“ 4:7.

Uteniškių gretose pasižymėjo Robertas Freidgeimas, Edgaras Mastianica, Mykolas Krasnovskis ir Valentin Jeriomenko.

utenosutenis.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...