„Utenio“ stadione – gimnazijų kovos

Rugsėjo 20 d. Utenos „Utenio“ stadione vyko pirmosios Utenos (pro)gimnazijų supertaurės varžybos, kuriose rungėsi ne tik superfutbolininkai, bet ir superpalaikymo komandos.

Dėl gimnazijų supertaurės susirungė Lietuvos mokyklų futbolo žaidynių „Golas 2017“ Utenos rajono nugalėtojai – A. Šapokos gimnazistai ir 2017 m. Lietuvos mokyklų merginų salės futbolo „Ladygolas” Utenos rajone nugalėtojos, Dauniškio gimnazijos, futbolininkai.

Dėl progimnazijų supertaurės rungėsi „Golas 2017“ žaidynių Utenos rajono nugalėtojų – Vyturių progimnazijos ir „Ladygolo” Utenos rajono nugalėtojų – Krašuonos progimnazijos – atstovai.

Komandas sudarė 14 kiekvieną mokyklą atstovaujančių žaidėjų: 7 vaikinai ir 7 merginos,  kurie žaidė 7 prieš 7, tris kėlinius po 12 min. Pirmą kėlinį žaidė merginos, antrą  – vaikinai, o trečią – mišrios komandos. Susumavus visų trijų kėlinių rezultatus paaiškėjo bendras rezultatas bei progimnazijų supertaurės laimėtojai – Vyturių progimnazijos mokiniai.

Gimnazistai, surinkę vienodą taškų skaičių, nugalėtoją aiškinosi mušdami baudinius. Čia pajėgesnė buvo Dauniškio gimnazijos komanda, po baudinių serijos iškovojusi supertaurę ir nugalėtojų titulą.

Varžybų metu aistrų netrūko tiek aikštelėje, tiek šalia jos – komandas į stadioną lydėjo sirgaliai. Karščiausiai savo mokyklą palaikė Vyturių progimnazijos aistruoliai, apsiginklavę būgnais ir pučiamaisiais muzikos instrumentais, išlavintais balsai ir smagiomis skanduotėmis. Smarkuoliai, prisidėję prie savo mokyklos futbolininkų pergalės, buvo apdovanoti picomis iš „Amber pica“.

Paskutinių jėgų varžybų metu neatidavę mokiniai, laukdami apdovanojimų, išmėgino „World Jumping“ batutus, kuriuos į stadioną atvežė ir uteniškiams pristatė UAB „Sporto gama“.

A lygos rungtynių Utenos „Utenis“ – Vilniaus „Žalgiris“ pertraukos metu visos komandos buvo apdovanotos medaliais, o nugalėtojams įteiktos taurės.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...