„Utenio“ vyr. treneris D. Campana: „Mes pasiryžę kovoti"

LFF A lygoje vyks dvi intriguojančios rungtynės tarp turnyro lentelės viduryje susigrūdusių ir ketvirtos vietos siekiančių komandų. Utenos „Utenio“ laukia susitikimas su „Jonava“, kuriai trečias rungtynes vadovaus uteniškiams puikiai pažįstamas treneris Mindaugas Čepas, o Kauno „Stumbras“ varžysis su Klaipėdos „Atlantu“. 

Šiuo metu ketvirtoje vietoje esantis „Atlantas“ savo sąskaitoje turi 23 taškus, „Utenis“ su 22 taškais – penktas, o „Jonava“, turėdama 20 taškų – šešta. Vos dviem taškais mažiau turinti pastaroji komanda lipa uteniškiams ant kulnų, todėl šios dienos dvikova žada būti ypač atkakli - „Utenis“ savo pozicijos užleisti neketina ir sieks ją dar pagerinti. 

Jei  „Atlantas” patirtų dar vieną pralaimėjimą, o „Utenis” įveiktų “Jonavą”, uteniškiai atsidurtų ketvirtoje turnyro lentelės vietoje.

Šį sezoną komandos buvo susitikusios du kartus. Pirmąjį kartą jos išsiskyrė taikiai – rungtynės baigėsi rezultatu 1:1, antras susitikimas sėkmingesnis buvo jonaviškiams – jie pelnė vienintelį rungtynių įvartį ir nugalėjo „Utenį“ savo aikštėje 1:0.

„Utenio” treneris Davidas Campana akcentavo, kad jo vadovaujamos komandos šiandien laukia svarbios rungtynės, kurioms pasiruošti turėjo vos porą dienų: vieną dieną – atsigavimui po paskutinių rungtynių, kitą – techniniam pasiruošimui.

„Visos A lygoje žaidžiančios komandos yra savaip sudėtingos, savotiškas iššūkis, kiekvienos rungtynės – skirtingos, – sakė D. Campana. – Manau, kad „Jonava” mėgins mus „uždaryti” ir griauti mūsų atakas, mūsų žaidžiamą futbolą bei kontraatakuoti. Esu tikras, kad jie laukia mūsų ir taip pat ruošiasi. Tačiau „Utenis” nori laimėti ir yra pasiryžęs kovoti dėl pergalės.”