Uteniškių laukia kovingas antrasis ratas

Pailsėję vasaros pertraukos metu, Utenos „Utenio“ treneriai ir žaidėjai kibo į darbusŠią savaitę vėl susirinkusi komanda pradėjo ruoštis antrajam LFF Pirmos lygos rungtynių ratui.

Pirmame LFF Pirmos lygos rate sužaidęs 13 rungtynių „Utenis“ iškovojo 7 pergales, dukart sužaidė lygiai, patyrė 4 pralaimėjimus ir surinkęs 23 taškus yra 8 turnyrinės lentelės vietoje.

Nuo lyderių „Panevėžio“ ir „Nevėžio“ „Utenį“ skiria vos 5 taškai.Tiesa, Utenos komanda yra sužaidusi vienomis rungtynėmis mažiau už ją lenkiančias „Džiugo“, „Vyčio“ ir „Nevėžio“ komandas, spėjusias susitikti su „Koralu“, dėl klubo problemų paprašiusio atidėti keletą rungtynių, tarp jų – ir su „Uteniu“.

Vertindamas pirmojo rato rezultatus, „Utenio“ vyriausiasis treneris Egidijus Varnas prisiminė, kad sezono pradžioje buvo surinkta beveik naujos sudėties pagrindė komanda, o jai iškeltas tikslas – būti stipria vidutinioke.Komanda netruko susižaisti ir trenerio viltis pateisino: „Utenis“ demonstravo gerus rezultatus, tvirtai laikėsi turnyro lentelės viršuje ir smuktelėjo tik po priverstinės pertraukos birželio viduryje patyrusi du pralaimėjimus, tačiau paskutinėse pirmo rato rungtynėse vėl šventė pergalę.

„Tokios neplanuotos pauzės labai išmuša komandą iš ritmo, dėl atidėtų rungtynių turėjome net trijų savaičių pertrauką“, – banguojantį žaidimą aiškino strategas.Antrajame rate E. Varnas tikisi dar daugiau įtampos ir atkaklesnių kovų, ypač tarp pirmojo turnyro lentelės aštuntuko komandų, demonstruojančių pasiryžimą kovoti dėl aukščiausios vietos. Visoms komandoms svarbus kiekvienas taškas ir kiekviena pergalė.

„Siekdamas sportinių rezultatų klubas, savo ruožtu, nori, kad „Utenyje“ būtų suteikta galimybė atsiskleisti jauniems Lietuvos futbolininkams, turintiems noro ir potencialo žaisti bei tobulėti, – pastebėjo E. Varnas, neatmesdamas galimybės ateityje „Utenio“ gretose išvysti ir daugiau jaunų žaidėjų. – Išvykus keliems futbolininkams, „Utenio“ gretos išretėjo, todėl šiuo metu vyksta pokalbiai su keliais žaidėjais, kurie dar gali spėti prisijungti prie komandos iki antrojo rato pradžios“.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...