„Uteniui“ Kaune motyvacijos netrūks

Sekmadienį Utenos „Utenis“ išvykoje susitiks su „Stumbro“ komanda ir sužais paskutines A lygos ketvirtojo rato rungtynes.

Visi trys šio sezono „Utenio“ ir „Stumbro“ tarpusavio susitikimai baigėsi lygiosiomis, nei vienai komandai nepavyko įrodyti pranašumo.

Tačiau „Utenis“, turėdamas 29 taškus, šiuo metu lygos turnyro lentelėje užima penktąją vietą, o „Stumbras“, su 22 taškais, liko septintas ir susitikimu su Utenos komanda užbaigs kovas aukščiausioje šalies lygoje.

Nepaisant to, „Utenio“ vyriausiasis treneris Davidas Campana būsimus priešininkus laiko pavojingais dėl jų žaidimo stiliaus.

„Ši komanda žaidžia griaunantį futbolą, nesistengdama sukurti ką nors įdomaus aikštėje. Todėl tai sudėtinga komanda ir su ja žaisti sunku. Kiekvienos jų rungtynės – lyg kova ringe,“ – sakė D. Campana pridurdamas, kad „Uteniui“ niekuomet netrūko motyvacijos einant į aikštę, jos netrūksta ir artėjant dvikovai su „Stumbru“.

„Mes visuomet galvojame tik apie pergalę, kartu nepamiršdami gražaus ir techniško žaidimo, – tvirtino D. Campana. – Stengsimės laimėti šias rungtynes išlaikydami savo žaidimo stilių. Ruošėmės joms taip pat, kaip kiekvienoms rungtynėms, atlikome savo darbą treniruotėse ir taip pat, kaip kiekvieną kartą, į aikštę žengsime siekdami nugalėti varžovus ir dovanoti gražų futbolą žiūrovams“.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...