Už jautrios C. Ronaldo žinutės - liūdna istorija

Portugalijos futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo aiškiai parodė, kad jam rūpi ne vien tik žaidimas, geras gyvenimas, sveikata ar artimųjų būklė, rašo lrytas.lt.

Madrido „Real“ žaidėjas sekmadienį socialiniame tinkle „Twitter“ pasiuntė širdį virpinančią žinutę, kuria parodė solidarumą po žemės drebėjimo Meksikoje žuvusioms aukoms, o ypač vienam januoliui, kuris buvo didelis futbolininko gerbėjas.

C.Ronaldo pasidalino nuotrauka, kurioje jis laiko savo klubo marškinėlius, o ant jų parašyta: „Mano sirgaliui Nr. 1, Santiago“.

Nors pradžioje nebuvo aišku, kam konkrečiai visa tai yra skirta skirta, tačiau vėliau Ispanijos žiniasklaida patvirtino, kad užrašas ant marškinėlių yra išreiškiama užuojauta meksikiečiui Santiago Floresui. Berniukui, kuris žuvo mokykloje, kuomet antradienį Meksiką sukrėtė 7,1 balo žemės drebėjimas.

Teigiama, kad berniuko giminės po nelaimės, žinodamos, koks svarbus jam buvo Portugalijos rinktinės futbolininkas, susisiekė su C.Ronaldo ir pasakė, kad S.Floresas buvo neįtikėtinai didelis futbolininko gerbėjas.

Portugalas po Meksikojes įvykusios didelio mąsto nelaimės ir gautos žinutės neliko abejingas bei savo asmeninėje „Twitter“  paskyroje pabrėžė: „Šiame skausmo pilname momente, siunčiu didelį apkabinimą Santiago šeimai ir visoms kitoms šeimoms, kurios patyrė netektis“. <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">En este momento de dolor, envío a la familia de Santiago y a todas las familias que han perdido sus seres queridos un enorme abrazo. <a href="https://t.co/odD28aFPfv">pic.twitter.com/odD28aFPfv</a></p>&mdash; Cristiano Ronaldo (@Cristiano) <a href="https://twitter.com/Cristiano/status/912028229011169281">September 24, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

lrytas.lt