V. Čeburinas: "Rezultatas galbūt buvo kiek per didelis"

Marijampolės „Sūduvos“ klubo treneris Vladimiras Čeburinas po savo pirmojo iškovoto „Betsafe LFF Supertaurės“ trofėjaus teigė, kad pergalę nulėmė pirmojo įvarčio įtaka bei laisvumas komandos atakose.

Sūduvos regiono sostinė švenčia pirmąjį Supertaurės titulą nuo 2009 metų. „Sūduva“ „Arvi“ arenoje neturėjo daug vargo su Kauno „Stumbru“ ir įveikė kauniečius 5:0.

„Noriu pasveikinti mūsų futbolininkus, fanus ir Marijampolę su trofėjumi, kuris leido išsiaiškinti kas stipresnis – taurės laimėtojas ar A lygos laimėtojas.

Rezultatas galbūt buvo kiek per didelis, tačiau kai pradėjome jaustis labiau atsipalaidavę, atsirišo žaidimas ir krito antras, trečias įvartis“, - teigė V. Čeburinas.

Pasak stratego, rungtynių pradžia žadėjo sunkią akistatą, tačiau, jo manymu, viską pakeitė įmuštas įvartis: „Nuo rungtynių pradžios atrodė, kad komandos yra rimtai nusiteikusios ir aikštėje ėmėsi aktyvių veiksmų. Mūsų žaidimo tikslas buvo sukurti spaudimą varžovų gynėjams ir vidurio saugams.

Didžiąją laiko dalį tai mums pavyko, neleidome jiems išeiti į atakas ir kontratakas. Tačiau po priešsezonio pasimatė ir techninio broko, prarasdavom kamuolį ir sunkiai sekėsi kurti progas. Tai analizuosime. Po mūsų įmušto įvarčio sumažėjo spaudimas ir prasidėjo kitas žaidimas“.