V. Del Bosque palygino Z. Zidane'ą su P. Guardiola

Buvęs Ispanijos rinktinės treneris Vicente Del Bosque jaučia, kad Zinedine'as Zidane'as daro didžiulę įtaką pastaruoju metu titulą po titulo šluojančiame Madrido "Real" klube.

"Real" šiuo metu išgyvena auksinį laikotarpį - du kartus iš eilės triumfavo UEFA Čempionų lygoje, laimėjo Ispanijos pirmenybes bei antradienį taip pat antrą kartą iš eilės nugalėjo UEFA Supertaurėje.

Buvęs Ispanijos rinktinės strategas neabejoja, kad prie skambių Madrido ekipos pergalių prisidėjo vos 1,5 "Real" klubą treniruojantis Z. Zidane'as, kuris V. Del Bosque nuomone, daro nemažesnę įtaką nei savo laikais "Barcelona" ekipoje darė Pepas Guardiola.

"Zidane'o įtaka Madride galėtų būti palyginta su Guardiolos, kai šis dar treniravo "Barca", - sakė treneris. - Abu savo komandose sukūrė įspūdinga saugų liniją. AIkštės viduryje žaidžia sunkiai dirbantys futbolininkai, kurių dėka žaidimas tampa tik lengvesnis".

V. Del Bosque taip pat buvo pasiteirauta apie Neymaro išvykimą. Strategas nemano, kad brazilo išvykimas gali turėti tokią didžiulę reikšmę, kokią bando nupiešti spauda.

"Barca" atsisveikino su žaidėju, kuris jų komandoje galėjo būti sutrikęs. Manau, kad "Barcelona" gali suburti dar pajėgesnę ekipą nei buvo su Neymaru", - pridūrė nuo 2016 metų vasaros nedirbantis Del Bosque.