V. Kompany: "Man City" siekia tobulumo

"Manchester City" kapitonas Vincentas Kompany mano, kad banguojanti jo komandos forma yra tiesiog rezultatas to, jog Pepas Guardiola siekia tobulumo.

"Miestiečiai" sezoną pradėjo šešiomis pergalėmis iš eilės, bet vėliau reikalai klostėsi ne taip puikiai, o dabar komanda kovoja tik dėl vietos "Premier" lygos stipriausiųjų ketverte.

Vis dėlto, belgas negalvoja, kad šis sezonas yra prastas.

"Manau, šis sezonas yra įdomus, buvo galima daug ko išmokti", - Kompany pasakojo oficialiam "Man City" tinklalapiui.

"Žinoma, norisi būti lygos viršūnėje, o su mūsų turimomis ambicijomis mes norime kautis dėl visko bei laimėti viską, tačiau buvo galima daug ko išmokti ir aš manau, jog mes kažkokiu būdu esame teisingame kelyje. Tai tiesiog turi pavirsti rezultatais."

"Šiuo momentu norime žaisti tobulą futbolą, o šiame procese stengiantis rungtyniauti tobulai keletą kartų ne viskas klostėsi mūsų linkme."

"Nesu tas žmogus, kuris jaustųsi per daug laimingas, nors nerodome rezultatų, bet nesijausiu negatyviai, nes mačiau daug sunkiai pastebimo darbo."

"Daugelis žaidėjų mėgina išmokti naujai žaisti futbolą ir manau, jog su keliais nuklydimais mes esame teisingame kelyje tiek kaip klubas, tiek kaip komanda."

Savo 25-ojo Anglijos čempionato turo mačą prieš "Bournemouth" "Manchester City" žais rytoj 22 val. Lietuvos laiku.