V. Valdesas kabina bucus ant vinies bei žengia į verslo pasaulį

35-erių sulaukęs vartininkas Victoras Valdesas nusprendė baigti karjerą.

Visa jo karjera truko 15 metų, iš kurių 12 buvo praleisti “Barcelona” gretose. Su šiuo klubu ispanas iškovojo visus įmanomus titulus.

Vis dėlto, jam teko ieškoti naujų iššūkių dėl 2014-ųjų birželį patirtos raiščių traumos.

Tuomet Valdesas atsidūrė Louiso van Gaalo treniruotame “Manchester United”. Tiesa, “raudonųjų velnių” gretose progų išbėgti į aikštę jam teko nedaug.

Iš “Premier” lygos veteranas persikėlė į Belgiją, kur papildęs Lježo “Standard” atgavo formą bei pasirengė paskutiniajam sezonui Anglijoje.

“Middlesbrough” gretose vartininkas buvo vienas geriausių žaidėjų, tačiau jo pastangų išlikimui aukščiausiame divizione vis tiek neužteko.

Šią vasarą Valdesui dar buvo siūlomos sutartys Sevilijos “Real Betis”, La Korunjos “Deportivo”, “Las Palmas” ir Lisabonos “Sporting” gretose, bet buvęs Ispanijos rinktinės narys nusprendė pasukti kitu keliu.

Birželio 9 dieną atšventęs savo vestuves vartininkas kartu su partneriais Rafa Coto bei Davidu Boja įkūrė televizorių gamybos kompaniją “Crazy4fun”. Ši turės biurus ne tik Barselonoje, tačiau ir Abu Dabyje bei Londone.

Negana to, Valdesas ketina vesti televizijos laidą, kurioje bendraus su savo buvusiais kolegomis futbole. Teises į ją jau nusipirko 12 šalių, tad 35-erių metų ispanas tikrai turės ką veikti ir už aikštės ribų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...