V. Van Dijkas prieš "Roma" testą: nėra reikalo panikuoti

„Liverpool“ ekipos gynėjas Virgilas Van Dijkas su nekantrumu laukia prasidedančių Čempionų lygos pusfinalių, kur jo atstovaujama ekipa susigrums su „Roma“.

Vis dėlto šias rungtynes „Liverpool“ pasitinka slogių nuotaikų, kadangi savaitgalį sužaidė lygiosiomis 2:2 su „West Brom“, nepaisant to, kad turėjo dviejų įvarčių persvarą.

„Turime vieni kitiems sakyti tiesą, negalime būti mandagūs ir laimingi, kai norime pasiekti tiek daug, kaip komanda. Lygiosios nėra geras rezultatas, bet nėra reikalo panikuoti. Nereikia pradėti stresuoti.

Aš nė kiek nesijaudinu. „West Brom“ kovoja dėl savo gyvybių, todėl jie žaidė labai agresyviai, dirbo sunkiai, provokavo pražangas, baudos smūgius, o mes su tuo nesusitvarkėme. Praleisti du įvarčius iš standartinių situacijų, kur mes visada turime tokias pačias roles... Tai nuvilia, bet aš nesijaudinu“, - kalbėjo olandas.

„Roma“ taip pat gerai muša iš standartinių situacijų. Bet jie nežaidžia tik po standartų. Jie kartais žaidžia ir ant žemės, o tada jau gali žaisti futbolą.

Aš nesu žaidęs prieš Džeko, bet visi žino rezultatą prieš „Barceloną“. Jie yra labai gera komanda ir turime būti pasiruošę. Aš nieko nebijau. Mes žaidžiame skirtingo stiliaus futbolą negu jie. Tai bus kur kas kitokios rungtynės negu savaitgalį“, - teigė V. Van Dijkas.