V.Čeburinas: buvome labiau motyvuoti per šias rungtynes

Marijampolės „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas po įspūdingos pergalės prieš Vilniaus „Žalgirį“ dėkojo į stadioną atvykusiems aistruoliams ir visas jėgas aikštėje atidavusiems futbolininkams.

„Buvo geros rungtynės, kurios turėjo patikti mūsų žiūrovams. Žaidėme daugumoje, nes žaidėme namie puikiai palaikomi savo aistruolių. Didelis ačiū mūsų gerbėjams, kurie atėjo palaikyti komandą, – taip savo kalbą spaudos konferencijoje pradėjo V. Čeburinas. – Atiduota daug jėgų rengiantis šiam mačui, analizuojant, visa tai turėjo savo vaisių. Didelis ačiū ir vaikinams, jie atidavė 120 proc. jėgų aikštėje.“

„Sūduvos“ treneris teigė manąs, kad jo auklėtiniai rungtynių pabaigoje pademonstravo daugiau noro laimėti ir nusipelnė gražios pergalės.

„Kamuolys gal dažniau buvo aikštės viduryje, iniciatyva keliavo iš rankų į rankas. Tačiau įmušėme, buvo ir daugiau progų, kai grasinome varžovų vartams. Manau, buvome labiau motyvuoti per šias rungtynes“, – teigė V. Čeburinas.

Marijampolės komanda po šios pergalės turnyro lentelėje pakilo į pirmąją vietą, tačiau „Žalgirį“ lenkia tik tašku.

„Atliktas didelis darbas, bet tuo dar niekas nesibaigia, laukia dar 5 rungtynės. Reikia toliau rengtis kiekvienoms iš jų, visos rungtynės bus labai įtemptos, svarbios ir lemiamos“, – tvirtino V. Čeburinas.

Artimiausias rungtynes „Sūduva“ žais spalio 25-ąją išvykoje su „Uteniu“, o į gimtąjį stadioną sugrįš spalio 29-ąją, kai 15 val. priims Klaipėdos „Atlantą“.