V.Dambrauskas: "Vyrai šaunuoliai, kad nekovojo patys su savimi"

Po lengvos pergalės išvykoje prieš Jonavos „Lietavą“ Vilniaus „Žalgiris“ yra itin arti ketvirto iš eilės „SMScredit.lt A lygos“ čempiono titulo.

Treneris Valdas Dambrauskas džiaugėsi, jog žalgiriečiai tinkamai nusiteikė šioms rungtynėms ir liko patenkintas pirmuoju kėliniu.

„Vyrai šaunuoliai, kad nekovojo patys su savimi, iš karto nusiteikė, užsivedė rungtynėms ir, manau, kad prie tokio oro, kondicijų labai gerai kontroliavome kamuolį, ypač pirmame kėlinyje. Labai gerai kombinavome, įmušėme du įvarčius. Kada pirmauji po pirmo kėlinio 2:0, atrodo, kad viskas eina labai lengvai, bet darbinė pergalė, reikėjo ją iškovoti“, – pasakojo strategas.

Anot V. Dambrausko, „hetriką“ pelnęs, tačiau prieš tai daugiau nei du mėnesius „SMScredit.lt A lygoje“ nepasižymėjęs Andrija Kaludžerovičius turėjo kažkada pratrūkti: „Andrija yra toks puolėjas. Galbūt jis nėra matomiausias pasaulio puolėjas, bet jis žino, kur vartų tinklas. Manau, priešininkams nuo to tik sunkiau, kada užsitęsė ta serija, kai jis neįmuša. Aišku, kad jis kažkada pratrūks. Taip išėjo, kad ant „karštos“ kojos papuolė Jonava.“