Viena įdomiausių šio vakaro akistatų: Z. Ibrahimovičius prieš N. Bendtnerį

Nepaisant to, kad šį sezoną per 10 mačų dukart pasižymėjęs Nicklasas Bendtneris tikrai negriežia pirmaisiais smuikais "Wolfsburg" ekipoje, Danijos rinktinėje jis yra vienas svarbiausių žaidėjų.

27-erių metų snaiperio atstovaujami danai lemiamame susitikime dėl patekimo į Europos čempionatą mėgins įveikti Švedijos rinktinės pasipriešinimą. 

Varžovus į priekį be jokios abejonės ves "Paris Saint-Germain" žvaigždė Zlatanas Ibrahimovičius, puikią formą demonstruojantis tiek klube, tiek atstovaudamas savo šaliai. Su PSG marškinėliais Ibra per aštuonerias "Ligue 1" rungtynes šį sezoną pelnė 9 įvarčius, o "Euro 2016" atrankoje per tiek pat žaistų susitikimų pasižymėjo aštuoniskart.

Vis dėlto, nors švedas ir atrodo grėsmingai, sužibėti šioje akistatoje gali ir Bendtneris. Buvęs Londono "Arsenal" narys per paskutiniuosius septynis atrankos mačus įmušė du įvarčius bei atliko keturis rezultatyvius perdavimus.

Be to, puolėjas už savo nugaros turi vieną geriausių "Premier" lygos atakuojančių saugų Christianą Erikseną. 

Bus įdomu stebėti ne tik pagrindinę akistatą tarp dviejų nacionalinių ekipų, bet ir Bendtnerio bei Ibrahimovičiaus mikrodvikovą, nuo kurios labai priklausys priklausys rinktinių puolimo potencialas.

Pirmosios rungtynės tarp Danijos ir Švedijos prasidės 21 val. 45 min. Lietuvos laiku.