Vienas pagrindinių "Liverpool" vasaros taikinių - "Real" auklėtinis Jese

Ispanijos ir Anglijos spaudoje pasirodė pranešimų, kad "Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas kitą vasarą sieks bet kokia kaina į komandą prisivilioti talentingąjį Madrido "Real" puolėją Jese Rodriguezą.

22-ejų metų ispanui niekaip nepavyksta įsivirtinti pagrindinėje "baltųjų" ekipos sudėtyje. Vyr. trenerio postą užėmus Zinedine'ui Zidane'ui, Jese sulaukia daugiau progų pasireikšti, tačiau startinėje sudėtyje jam pasirodyti nepavyksta.

Apie galimybę įsigyti puolėją dar sausio mėnesį pasisakė ir buvęs "Liverpool" žaidėjas Danny Murphy: "Manau, kad realiausia alternatyva Aubameyangui yra Jese, kuris negali atsiskleisti dėl minimalaus žaidybinio laiko Madride. Jis yra vis dar jaunas futbolininkas, turintis daug greičio, tačiau negaunantis pakankamai laiko."

Jese buvo laikomas vienu talentingiausiu "Real" auklėtinių. 2013-14 metų sezone Jese žaidė jau startinėje sudėtyje, tačiau dėl traumos prieš Gelzenkircheno "Schalke" futbolininkas nerungtyniavo daugiau nei aštuonis mėnesius ir sugrįžti į geriausią sportinę formą jam nepavyko.

VIs dėlto, J. Kloppas tiki, kad suteikus ispanui daugiau žaidybinio laiko jis ir vėl gali sublizgėti. "Marca" teigia, kad už Jese Anglijos grandui tektų pakloti iki 30 milijonų eurų.

Krašto ir centro puolėjo pozicijoje galintis žaisti Jese pats jau kurį laiką svarsto galimybę apie išvykimą. 2015-ųjų metų sausį tas pats J. Kloppas norėjo jaunąjį futbolininką iki sezono pabaigos išsinuomoti Dortmundo "Borussia" klube.

Šį sezoną Jese sužaidė 18 rungtynių, pelnė du įvarčius ir atliko tiek pat rezultatyvių perdavimų.