Vilniaus "Žalgiris": nedraudžiame naudotis šio pavadinimo krepšinio aikštelėje

Vilniaus "Žalgirio" klubas išplatino pranešimą ir neigia, kad ketina uždrausti krepšinio komandai Kauno "Žalgiriui" naudotis šiuo pavadinimu.

"Ketvirtadienį viešojoje erdvėje pasirodė tikrovės neatitinkanti informacija, jog VMFD “Žalgiris” siekia uždrausti Kauno “Žalgirio” pavadinimo ir "Žalgirio" ženklo naudojimą krepšinio veikloje. VMFD "Žalgiris" nedraudžia ir neketina ateityje drausti krepšinio klubui “Žalgiris” naudoti šio pavadinimo krepšinio aikštelėje.

Tokio reikalavimo - drausti Kauno klubui “Žalgiris” naudoti “Žalgirio” pavadinimą ir/ar prekių ženklus su krepšiniu susijusioje veikloje VMFD "Žalgiris" nėra nurodęs ir Vilniaus apygardos teismui pateiktame ieškinyje.
 
VMFD "Žalgiris" pareikšdamas ieškinį, siekia ne uždrausti Kauno "Žalgiriui" naudoti "Žalgirio" vardą krepšinyje, o tik ginti savo turimus prekių ženklus ir išimtines teises naudoti "Žalgiris" prekių ženklus bei pavadinimą veikloje, susijusioje su futbolu ir neatmeta galimybės susitarti su Kauno krepšinio klubu "Žalgiris" taikiai.
 
VMFD "Žalgiris" puoselėja Lietuvos sporto istoriją ir tradicijas, todėl siekia apginti šias, per ilgus metus futbole ir krepšinyje susiformavusias vertybes, jų nepainiojant ir neklaidinant mūsų šalies visuomenės. 

Esant papildomiems klausimams dėl šios situacijos, prašome kreiptis į advokatų kontoros AAA Law partnerę advokatę Giedrę Domkutę, el.paštas [email protected]."

zalgiris-vilnius.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...