Vokietijos ir Čilės dvikovoje užfiksuotos lygiosios (VIDEO)

Šį vakarą sužaistos antrosios 2017 metų FIFA Konfederacijų taurės B grupės antrojo turo rungtynės.

Kazanės arenoje susirinkę sirgaliai nuo pirmųjų minučių stebėjo tikrai puikią kovą, nes nei Vokietijos, nei Čilės rinktinės neketino palikti aikštės patyrusios pirmąjį pralaimėjimą.

Rungtynės pirmajame kėlinyje klostėsi apylygiai, bet didžiąją jo dalį pirmavo stipriausia Pietų Amerikos komanda, kurią į priekį buvo išvedęs Alexis Sanchezas. Jis pasinaudojo grubia savo ekipos bendraklubio iš Londono "Arsenal" Shkodrano Mustafi klaida bei atlikęs puikią kombinaciją su Arturo Vidaliu įmušė kaire koja.

Šis smūgis - ypatingas net dėl trijų priežasčių. Pirmiausia, jo dėka Sanchezas tapo rezultatyviausiu visų laikų savo šalies futbolininku. Taip pat, tai buvo 400-asis įvartis Konfederacijų taurėje bei anksčiausias, kurį šiame turnyre kada nors yra praleidusi Vokietija.

Čiliečiai pagal statistinius rodiklius iš tiesų lenkė varžovus net turėdami persvarą, bet visas jėgas atidavę vokiečiai prieš pertrauką išlygino rezultatą. Tai pavyko atakos smaigalyje rungtyniaujančiam Larsui Stindlui, kuriam rezultatyvų perdavimą iš krašto atliko Jonasas Hectoras.

Atrodė, jog antroji mačo dalis bus dar labiau intriguojanti, tačiau ji šiek tiek nuvylė, nes abi komandos kiek sumažino apsukas puolime.

Po keletą pavojingų išpuolių surengė ir Vokietijos, ir Čilės futbolininkai, bet galiausiai visas pavojus dingdavo netiksliai atlikus lemiamą perdavimą ar paskutiniu momentu sustojus.

Taigi, daugiau įvarčių po pertraukos neįmušta - akistata baigėsi lygiosiomis 1-1. Tai reiškia, jog B grupėje toliau pirmauja geresnį įvarčių santykį turinti Pietų Amerikos vienuolikė, o po tašką surinkę Australija bei Kamerūnas atitinkamai užima trečiąją ir ketvirtąją pozicijas.

Rezultatas:

Vokietija 1 - 1 Čilė
[0-1] 6' Alexis Sanchez
[1-1] 41' Lars Stindl 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...