"Vytis" nugalėjo jaunuosius žalgiriečius

Besiruošdamas sezonui Vilniaus "Vytis" 2:0 nugalėjo ir "Žalgirio" jaunimo komandą

Rungtynės dėl akivaizdžiai slidžios dangos prasidėjo su gana nemažai kokybinio broko iš abiejų komandų. Vis dėlto, su savo problemomis anksčiau susitvarkė Vyčiai - dar pirmoje kėlinio dalyje A. Vaskelos reidas kraštu baigėsi stipriu perdavimu į baudos aikštelę, kur kamuolys rado savo adresatą - Artur Skuratovič laiku ir sėkmingai kyštelėjo koją bei išvedė ekipą į priekį.

Vėliau žaidimas kiek apsilygino, bet priekyje kiek aštresni ir toliau buvo A. Liubinsko auklėtiniai, o netrukus tai virto ir antruoju įvarčiu - po kampinio užsitęsusioje atakoje Lukas Valvonis iš krašto pasiuntė dar vieną galingą perdavimą į vartininko aikštelę, o varžovų vartų sargas su juo nesusitvarkė ir kiek kurioziškai rankomis įsimušė kamuolį į savo vartų tinklą.

Antrame kėlinyje ekipos neturėjo ryškesnės persvaros ir kartas nuo karto, dėka varžovų klaidų, abi sulaukdavo savų šansų. Tačiau paskutinėse atakų stadijose pritrūkdavo tikslumo ir smūgiai skriedavo greta vartų. Likusį laiką rungtynės vyko gana ramiu tempu, daugiausiai aikštės viduryje, tad galutinis teisėjo švilpukas pergale džiaugtis leido Vyčiams.

Tai buvo paskutinės "Snaigės taurės" turnyro pirmojo etapo rungtynės, o Vyčiai čia užsitikrino mažiausiai antrąją vietą ir lauks savo varžovų atkrintamosiose varžybose.