W. Rooney atnešė pergalę "Everton", "Chelsea" gavo antausį nuo "Burnley" (VIDEO)

Sužaisti dar penki pirmojo "Premier" lygos turo susitikimai.

Savo sezoną nesėkme namuose pradėjo čempionas Londono "Chelsea", kuris dar neįpusėjus pirmajam kėliniui prieš "Burnley" liko be Gary Cahillo. Anglas buvo pašalintas iš aikštės dėl pražangos prieš Steveną Defour.

Tuo pasinaudoję svečiai išlygino žaidimo eigą, o Matthew Lowtono perdavimu iš krašto pasinaudojęs Samas Vokesas juos išvedė į priekį. 

Tai jau buvo rimtas nokdaunas, tačiau puikų įvartį 39-ąją minutę įmušė Stephenas Wardas, o Vokesas prieš pertrauką į savo sąskaitą įsirašė dublį.

Čempionai patyrė tikrą krachą ir atrodė, jog šansų išsikapstyti jie nebeturi, bet reikalus pataisė į aikštę po keitimo žengęs Alvaro Morata, kuris galva sušvelnino rezultatą, o dar po kelių minučių įmušė Andreasui Christensenui esant nuošalėje, tad įvartis nebuvo įskaitytas.

Vėliau antrą geltoną kortelę užsidirbo Cescas Fabregasas, bet ispanui atlikti rezultatyvaus perdavimo Davidui Luizui nesutrukdė net ir šis faktas. Visgi, lygiųjų devyniese "Chelsea" išplėšti nesugebėjo.

Žymiai geriau sekėsi Liverpulio "Everton" komandai, kuri namuose įveikė "Stoke City" pasipriešinimą. Nors čia daug tikslių smūgių išvysti ir neteko, tačiau "Goodison Park" susirinkę sirgaliai tikrai galėjo pasidžiaugti Wayne'o Rooney forma, būtent kuris "irisams" garantavo pergalę.

Legendinis Anglijos rinktinės puolėjas įmušė pirmojo kėlinio pabaigoje, kuomet kamuolį jam pakėlė Dominicas Calvertas-Lewinas.

Ne mažiau puikią pergalę šventė naujokas "Huddersfield Town", išvykoje 3-0 sutriuškinęs Londono "Crystal Palace". Čia žibėjo pirmą oficialų mačą komandoje sužaidęs Steve'as Mounie, kuris pelnė du įvarčius.

"West Brom" tuo tarpu minimaliu rezultatu privertė pasiduoti "Bournemouth", o "Southampton" bei "Swansea City" akistatoje abeji vartai išliko sausi.

Rezultatai:

"Chelsea" 2 - 3 "Burnley"
14' Gary Cahill ("Chelsea") pašalintas iš aikštės
[0-1] 24' Sam Vokes
[0-2] 39' Stephen Ward
[0-3] 43' Sam Vokes
[1-3] 69' Alvaro Morata
81' Cesc Fabregas ("Chelsea") pašalintas iš aikštės
[2-3] 88' David Luiz

"Crystal Palace" 0 - 3 "Huddersfield Town"
[0-1] 23' Joel Ward (į savus vartus)
[0-2] 26' Steve Mounie
[0-3] 78' Steve Mounie

"Everton" 1 - 0 "Stoke City"
[1-0] 45' Wayne Rooney

"Southampton" 0 - 0 "Swansea City"

"West Bromwich Albion" 1 - 0 "Bournemouth"
[1-0] 31' Ahmed Hegazy

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...