W. Rooney sumušė legendinio B. Charltono rezultatyvumo rekordą

Wayne'as Rooney ir po karjeros pabaigos bus prisimenamas "Manchester United" klube.

31-erių Anglijos rinktinės puolėjas 22-ajame Anglijos "Premier" lygos ture prieš "Stoke City" pasiekė išlyginamąjį įvartį ir perrašė "Man Utd" klubo istoriją.

Nuostabus W. Rooney įvartis prieš "Stoke City" buvo 250-as "raudonųjų velnių" ekipoje. Atakuojančio saugo pozicijoje pastaruosius sezonus rungtyniaujantis anglas pralenkė legendinį klubo futbolininką Bobby Charltoną, kuris nuo 1956 iki 1973 metų pelnė 249 įvarčius.

W. Rooney pasiekti 250 įvarčių ribą pavyko per 546 rungtynes su "Man Utd". Futbolininkas į Mančesterį atvyko dar 2004 metais, o "Man Utd" tada dar už 18-metį paklojo apie 26 milijonus svarų sterlingų.

"Man Utd" kapitonas po pasiekto išskirtinio rekordo pasakojo: "Didelė garbė pasiekti šį rekordą. Įvartis krito paskutinę minutę, tačiau rezultatas nebuvo pats geriausias, todėl sunku džiaugtis.

Praradome du taškus, tačiau didžiuojuosi šiuo rekordu. Tai kažkas, ko negali tikėtis prieš atvykdamas į klubą, bet aš esu labai laimingas. Tai buvo puiki ir labai sėkminga kelionė, kuri dar turėtų tęstis."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...