"Watford" klubui - rimti kaltinimai dėl sukčiavimo

„Watford“ futbolo klubas, kuriame įsitvirtinti mėgina vartininkas Giedrius Arlauskis, sulaukė labai rimtų kaltinimų. Anglijos futbolo lyga pradėjo tyrimą dėl galimo finansinių dokumentų klastojimo.

„The Telegraph“ laikraštis tvirtina, kad gavo padirbtą banko laišką, kuris buvo pateiktas tuo metu, kai Gino Pozzo įsigijo „Watford“ klubą. Tai įvyko prieš 2014-2015 metų sezoną.

„Watford“ klubas tą sezoną iškovojo galimybę žaisti Anglijos „Premier“ lygoje. Būtent tada ekipa įsigijo ir G.Arlauskį, kuris vėliau buvo išnuomotas ispanų „Espanyol“ klubui, tačiau ten nepaliko įspūdžio ir turėjo sugrįžti. G.Arlauskiui „Watford“ komandoje nepavyksta patekti tarp svarbiausių žaidėjų.

Dabar „Watford“ klubas rizikuoja prarasti taškus ir gauti piniginę bausmę. Pats klubas paskelbė, kad atlieka vidinį tyrimą.

BBC sulaukė Anglijos futbolo lygos patvirtinimo, kad ši pradėjo tyrimą dėl „rimtų kaltinimų“, kai gavo informaciją iš „The Telegraph“ laikraščio.

„Watford“ klubui buvo nurodyta pateikti detalų atsaką į kaltinimus. 

„The Telegraph“ tvirtina, kad galimai sufabrikuotuose dokumentuose nurodoma, kad „Watford – Hornets Investment Ltd“ valdanti kompanija turi pakankamai pinigų, kad sulauktų banko garantijos.

Kitaip tariant, dokumentas leido italui G.Pozzo perimti klubą iš savo tėvo. „Watford“ klubas nurodė, kad dabar pradėjo du tyrimus ir pabrėžė, kad G.Pozzo perėmus klubą į jį investuota daugiau nei 20 milijonų svarų.

lrytas.lt