Wengero stilių išbandęs R.Poškus: "Žalgiris“ – praktiškai jau čempionas"

„SMScredit.lt A lygos“ debiutantė Jonavos „Lietava“ dar kartą pateko į Vilniaus „Žalgirio“ puolimo nasrus ir 29-ajame ture taip pat buvo sutriuškinta.

Po nesėkmės Robertas Poškus pripažino, jog žalgiriečiai yra stipresni ir buvo įsitikinęs, kad „Žalgiris“ jau netrukus vėl apgins čempiono titulą.

„Šiandien mes daug labiau susikaupę žaidėme. Buvo gynyboje klaidų, nežaidėme taip grubiai, kaip paskutinėse rungtynėse. „Žalgiris“ – praktiškai jau čempionas, galingai atrodė. Visose pozicijoje daug gerų žaidėjų, visi keičiasi, turi daug lygiaverčių žaidėjų. Šiandien mums buvo labai sunku. Kiek galėjome, tiek stengėmės, bet „Žalgiris“ atrodė galva aukštesnis. Sveikinu su trimis taškais ir beveik su čempiono titulu“, – kalbėjo treneris.

Stratego teigimu, komandos atsarginių suolas yra gana ribotas, tad eksperimentuoti per likusią sezono dalį nėra prasmės: „Gal ir norėtųsi eksperimentuoti, bet nelabai yra su kuo. Neturime daug jaunimo, yra keli jauni žaidėjai. Sezonas dar nesibaigė, liko visas mėnuo. Stengiamės, darbuojamės, bandome toliau sėkmingai žaisti čempionate.“