"West Brom" atleido trenerį T. Pulisą

Po keturių iš eilės pralaimėjimų „West Bromwich Albion“ ekipa nusprendė imtis permainų bei atsisveikino su treneriu Tony Pulisu.

Sprendimą komandos savininkas Guochaunas Lai priėmė po nesėkmės savaitgalį 0:4 prieš „Chelsea“, po kurios „West Brom“ atsidūrė septynioliktoje turnyrinės lentelės pozicijoje.

„Tokie sprendimai niekada nėra lengvi, tačiau jie visada yra priimami siekiant klubo gerovės. Šiame sporte yra reikalingi rezultatai, o mūsų pasiekimai praėjusio sezono pabaigoje bei šio sezono pradžioje buvo nuviliantys. Mes norėtume pabrėžti mūsų padėką viskam, ką Tony padarė šioje ekipoje ir padėkoti už jo sunkų darbą tada, kai ekipoje keitėsi vadovybė. Treneriui ateityje linkime viso ko geriausio“,  - komandos pranešime spaudai pirmadienį rašė komandos direktorius Johnas Williamsas.

„West Brom“ komandos vairą T. Pulisas perėmė 2015 metų sausį. Jo vadovaujama komanda per tris sezonus užėmė atitinkamai 13, 14 ir 10 pozicijas. Laikinuoju šios komandos treneriu paskirtas Gary Megsonas, kuris klubui jau vadovavo 2000-2004 metais.