"Wolfsburg" pačioje mačo pabaigoje atėmė pergalę iš "Hoffenheim" (VIDEO)

Sekmadienį Vokietijos "Bundesliga" pirmenybėse sužaistos paskutinės trejos 9-ojo turo rungtynės.

Daugiausiai dėmesio sulaukusi dvikova įvyko Volfsburge, kur vietos "Wolfsburg" susitiko su "Hoffenheim". "Vilkai' pačioje rungtynių pabaigoje išplėšė tašką - susitikimas baigėsi lygiosiomis.

11-ąją minutę Maximilianas Arnoldas galėjo išvesti šeimininkus į priekį, tačiau nesugebėjo pasižymėti nuo 11 metrų žymos. Antrojo kėlinio viduryje 11 m. baudinio jau sulaukė "Hoffenheim" - Keremas Demirbay'us nesuklydo ir išvedė svečius į priekį.

Vis dėlto "Wolfsburg" dar nedėjo taško ir per pridėtą teisėjo laiką rezultatą išlyginusį įvartį pasiekė Felixas Uduokhai.

"Hoffenheim" rikiuojasi ketvirtoje pozicijoje ir nuo pirmaujančių klubų atsilieka 4 taškais. "Wolfsburg" su 9 taškais užima tik 14-ąją vietą.

Kitos dvi rungtynės taip pat baigėsi lygiosiomis - "Koln" ir Brėmeno "Werder" išsiskyrė nulinėmis lygiosiomis, o "Freiburg" ir Berlyno "Hertha" pasiekė po vieną įvartį.

Rezultatai:

"Wolfsburg" 1 - 1 "Hoffenheim"
73' [0 - 1] K. Demirbay (11 m. baudinys)
11' M. Arnold ("Wolfsburg") nerealizavo 11 m. baudinio

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10670049" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"Koln" 0 - 0 "Werder"

"Freiburg" 1 - 1 "Hertha"
52' [1 - 0] J. Haberer (11 m. baudinys)
81' [1 - 1] S. Kalou (11 m. baudinys)
77' S. Kalou ("Hertha") nerealizavo 11 m. baudinio

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...