Y. Carrasco: išvykau į Kiniją, nes futbolo lygis ten auga

Madrido "Atletico" vakar oficialioje svetainėje informavo, kad kinų komandai pardavė du savo žaidėjus, o vienas jų buvo 24-erių metų Yannickas Carrasco.

Futbolo visuomenę nustebino šis belgo sprendimas, nes jis dar neseniai buvo sietas su garsiais Europos klubais, įskaitant Miuncheno "Bayern" bei keletą "Premier" lygos ekipų.

Y. Carrasco savo sprendimą aiškino taip: "Kinijos futbolo pirmenybės klesti, sudarytos sąlygos yra puikios, o infrastruktūra yra moderni ir prieinama tiek žaidėjams, tiek sirgaliams.

Šių pirmenybių lygis auga su kiekvienais metais. Esu labai laimingas ir nekantrauju, kada turėsiu progą susipažinti su naujais savo komandos draugais.

Projektas ir pasiūlymas, kurį pateikė klubas yra didelis pasitikėjimo ir pagarbos ženklas. Čia turėsiu galimybę tobulėti ir augti kaip žaidėjas."

Paklaustas, ar po šio sprendimo nemano, jog prarado viltį kartu su Belgijos rinktine vykti į planetos pirmenybes, žaidėjas atsakė: "Tai, jog palikau Europą, nereiškia, kad nebeturiu ambicijų keliauti su rinktine į Rusiją. Darysiu viską, jog įrodyčiau, kad esu pajėgus žaisti nacionalinėje komandoje."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...