Y. Toure: myliu "Man City" ir noriu čia likti

Vakar dalinomės informacija, kad Yaya Toure vasarą gali tapti vienu iš net 18 "Manchester City" paliksiančių futbolininkų, tačiau paties saugo norai yra priešingi.

Nors sezono pradžioje trenerio Pepo Guardiolos planuose jis visai nefigūravo, vėliau jam suteikiamas žaidybinio laiko kiekis išaugo.

Stratego atsiprašęs futbolininkas iš Dramblio Kaulo Kranto sugrįžo į "miestiečių" sudėtį ir dabar sako, jog pagrindinė priežastis, kodėl jis atgavo sportinę formą, yra būtent naujasis komandos vairininkas.

"Žinoma. Aš mylių šį futbolo klubą", - Sky Sports paklaustas, ar norėtų likti Mančesteryje, atsakė Toure.

"Kai ateis ta diena, kuomet būsiu nebenaudingas, žinosiu tai pats. Pažįstu savo kūną ir pasakysiu "Taip, daugiau nebegaliu."

"Atvirai, treneris buvo tas žmogus, kuris stengėsi iš manęs išgauti maksimumą", - pridūrė veteranas. "Pernai aš turėjau antsvorio, tai buvo sunki situacija, turėjau daug problemų savo šeimoje."

"Didelę laiko dalį su juo kalbėjau, o žmonės to savo ekranuose nematė. Šios kalbos liks tik tarp jo bei manęs. Jis žino, ką aš sugebu."

Toure galiausiai pridūrė, kad Guardiola yra tikrai ypatingas. Tiesa, norint su juo susidraugauti, reikia visu šimtu procentų aikštėje atlikti tai, ko strategas prašo. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...