Z. Ibrahimovičius - geriausias "Premier" lygos gruodžio mėnesio žaidėjas

„Manchester United“ puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius fanų balsavimo metu buvo pripažintas geriausiu „Premier“ lygos gruodžio mėnesio žaidėju ir aplenkė tokius futbolininkus kaip Cesarą Azpilicuetą iš „Chelsea“ bei „Liverpool“ atstovą Adamą Lallaną.

Iš 64 tūkstančių balsų švedas surinko 24 092 balsų. Antroje vietoje likęs A. Lallana gavo 17 935, A. Azplicueta liko trečias su 11 994. Toliau išsirikiavo „Tottenham“ narys Dele Alli (5 863), „Sunderland“ vartininkas Jordanas Pickfordas (2 874) ir „West Ham“ lyderis Dimitri Payet (1 264).

Z. Ibrahimovičius, gruodį, pelnė šešis įvarčius per septynerias rungtynes ir jau prieš rungtynes su „West Ham“ tvirtino, jog užtildė kritikus, kurie abejojo, jog jis pritaps „Premier“ lygoje.

„Man tai suteikia daug energijos, patikėkite.“, - sakė švedas. „Daug energijos, nes jie gauna pinigus už kalbėjimą, o aš – už žaidimą kojomis, tuo aš ir mėgaujuosi. Norėjau atvykti, kai visi galvojo, jog mano karjera praktiškai baigta. Esu labai patenkintas ir jaučiuosi puikiai.“<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Congratulations to <a href="https://twitter.com/Ibra_official">@Ibra_official</a> - five goals in six <a href="https://twitter.com/premierleague">@PremierLeague</a> games during December and now the PFA Fans&#39; Player of the Month! <a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash">#MUFC</a> <a href="https://t.co/dOnuh0of5p">pic.twitter.com/dOnuh0of5p</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/816592968681476096">January 4, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

manutd.lt