Z. Ibrahimovičius: Pogba yra fenomenalus

"Manchester United" snaiperis Zlatanas Ibrahimovičius džiaugiasi, kad jo komandos draugas Paulis Pogba atranda savąjį žaidimą ir kaip prasto starto pradžią įvardina perdegimą.

Prancūzas šią vasarą tapo brangiausiu visų laikų futbolininku, kuomet "raudonieji velniai" už jį Turino "Juventus" ekipai paklojo daugiau nei 100 mln. eurų.

Taigi, nenuostabu, jog jis susilaukia daug spaudimo ir sirgaliai iš jo tikisi puikaus futbolo.

"Manau, kad yra tikrai sunku rungtyniauti ar prisitaikyti prie kitokios aplinkos, bet jis yra fenomenalus žaidėjas", - Ibra pasakojo ESPN Brasil.

"Manau, kai Paulis atvyko, pačioje pradžioje, sakykime, pirmąjį mėnesį "United" gretose, jis per daug norėjo pademonstruoti esantis vertas įvykusio transfero vietoje to, jog rungtyniautų taip, kaip moka."

"Kai visa tai atvėso, jis ėmė žaisti taip, kaip sugeba, ir palengvino sau gyvenimą, nes neturėjo nieko įrodyti, kadangi visi žino, kas yra Paulis, ką jis pastaruosius trejus ar ketverius metus veikė "Juventus" gretose bei ką jis gali, o dabar jis žaidžia labiau kaip Pogba."

"Jis neturi, ko įrodinėti, jam tiesiog reikia mėgautis žaidimu bei padėti komandai, ką jis ir daro. Taigi, dabar jis rungtyniauja kaip subrendęs žaidėjas ir jūs matote rezultatus."

Kol kas per 17 "Premier" lygos susitikimų Pogba savo sąskaitoje turi po tris įvarčius bei rezultatyvius perdavimus.