Z. Zidane'as: Asensio ir Vazquezas visada nusipelno daugiau

Madrido "Real" strategas Zinedine'as Zidane'as vakar Ispanijoje pirmenybėse atliko nemažai pasikeitimų startinėje sudėtyje, kurie bent puolime davė itin daug naudos.

Vakar "La Liga" pirmenybėse "Real" aštuonių įvarčių trileryje rezultatu 5-3 palaužė Sevilijos "Real Betis". Į startinę sudėtį prancūzas įleido Lucasą Vazquezą bei Marco Asensio. Pastarųjų pasirodymas aikštėje buvo Z. Zidane'o pasiteisinęs sprendimas - Lucas įsirašė du rezultatyvius perdavimus, o Asensio - du įvarčius.

"Lucas ir Asensio visada nusipelno daugiau", - spaudos konferencijoje sakė Z. Zidane'as. - Jie aikštėje turi atlikti sunkiausią darbą, o kai tai dar padaro su didžiuliu atsidavimu, man tai matyti yra vienas malonumas".

"Jie žaidžia tikrai puikiai - jų buvimas kraštuose mums atveria daug erdvės aikštėje ir jie taip pat atlieka didžiulį darbą gynyboje", - tęsė prancūzas.

Z. Zidane'as taip pat užsiminė ir apie Cristiano Ronaldo formą, kuris vėl sugrįžta į sau įprastą režimą: "Ronaldo jaučiasi labai gerai. Jis pelnė savo įvartį ir tai mane verčia jaustis laimingu, tačiau ir be įvarčio Cristiano šiandien atliko puikų darbą."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...