Z. Zidane'as: G. Bale'o laukia svarbūs metai

Ispanijos "La Liga" pirmenybes užtikrinta pergale pradėjęs vyriausiasis Madrido "Real" treneris Zinedine'as Zidane'as neslėpė džiaugsmo ir pagyrė komandos lyderį Garethą Bale'ą.

"Anoeta" stadione vakar "Real" klubas rezultatu 3-0 nugalėjo "Real Sociedad". G. Bale'as pasižymėjo dubliu, o dar vieną svarbų įvartį pelnė talentingasis Marco Asensio.

G. Bale'ui tai buvo pirmosios sezono rungtynes. Z. Zidane'as teigė, kad Velso rinktinės futbolininkas fiziškai šimtu procentų dar nėra pasirengęs, tačiau įvarčiai kalba patys už save.

"Džiaugiuosi dėl jo. Jis dar turi šiek tiek pagerinti savo fizinį pasiruošimą, tačiau šiandien to labai nesijautė", - sakė Z. Zidane'as. - Nemėgstu konkrečiai kalbėti apie vieną žaidėją, bet kai Garethas pelno du įvarčius... Manau, kad jo laukia labai svarbūs metai".

"Rungtynės prasidėjo daugiau nei sėkmingai. Mes pelnėme greitą įvartį ir tai palengvino visą situaciją. "Real Sociedad" išvykoje yra labai stiprus varžovas, tačiau pelnėme tris įvarčius ir, svarbiausia, nepraleidome. Pradėti sezoną tokia pergale yra labai svarbu", - pridūrė strategas.