Z. Zidane'as gynė pastaruoju metu kritikos sulaukusį C. Ronaldo

Madrido "Real" klubas po įspūdingos 40 nepralaimėtų rungtynių serijos įkrito į duobę - patyrė du pralaimėjimus iš eilės. Vyriausiasis komandos treneris Zinedine'as Zidane'as iš to tragedijos nedaro, o pagrindinę ekipos žvaigždę Cristiano Ronaldo gina nuo kritikos.

"Real" Ispanijos "La Liga" pirmenybėse praėjusį savaitgalį patyrė pirmąjį pralaimėjimą šiame sezone, o savaitės viduryje Karaliaus taurės ketvirtfinalyje nusileido Vigo "Celta" ekipai.

Nemažai kritikos po abiejų rungtynių susilaukė pastaruoju metu aikštėje neblizgantis C. Ronaldo. Vis dėlto Z. Zidane'as savo ekipos žvaigždės peikti neskuba ir tvirtina, kad jis visada bus itin svarbi komandos dalis.

"Cristiano visada bus kritikuojamas. Jei jis nepasižymės, žais kitoje pozicijoje ir panašiai - visa kritika atiteks jam. Žinau, kad jis apie tai negalvoja ir yra sutelkęs visą savo dėmesį į rungtynes Malagoje", - sakė Z. Zidane'as.

"Jis visada bus tas žaidėjas, kuris komandą daro išskirtine. Normalu, kad kartais jam nepavyksta sužaisti gerų rungtynių, taip buvo ir man. Svarbiausia yra nesustoti ir tęsti darbus aikštėje", - tęsė strategas.

Z. Zidane'as taip pat pakomentavo situaciją su Danilo, kuris aikštėje artimiausiam mėnesiui turi pakeisti traumą patyrusį Dani Carvajalį, tačiau brazilo pasirodymai neįtikina ekipos aistruolių.

"Kritika Danilo atžvilgiu nėra teisinga. Tai ne vien dėl to, kad jis buvo nušvilptas sirgalių, tačiau ir dėl to, ką apie jį rašo žiniasklaida. Jis yra profesionalas ir 100 procentų sutelkęs dėmesį į futbolą. Žinau, kad jis patobulins savo darbą aikštėje", - užbaigė legendinis prancūzas.

Rytoj Ispanijos pirmenybėse "Real" ekipos išvykoje lauks susitikimas su "Malaga".