Z. Zidane'as: laukia ypatingai sunkus sezonas

Vyriausiasis Madrido "Real" treneris Zinedine'as Zidane'as neliko itin patenkintas vasarą pasiektais rezultatais draugiškų rungtynių cikle, tačiau neabejoja, kad komanda yra pasiruošusi pergalingai pradėti būsimą sezoną.

Antradienį vakare "Real" futbolininkai stoja į kovą dėl pirmojo sezono trofėjaus - UEFA Supertaurėje susitiks su "Manchester United". Be šio trofėjaus "baltieji" artėjantį sezoną kausis dėl dar penkių kitų titulų.

Z. Zidane'as tvirtina, kad šiais metais jų laukia sunkesnis sezonas nei iki šiol buvę, tačiau yra įsitikinęs, kad net ir prasti rezultatai sezono pasiruošimo metu nesutrukdys komandai pasiekti aukščiausių tikslų.

"Paskutinėje spaudos konferencijoje buvau šiek tiek piktas, nes man nepatiko rungtynės prieš MLS žvaigždes. Dabar esu ramesnis ir neabejoju, kad komanda taip pat yra pasiruošusi kovai dėl Supertaurės trofėjaus", - sakė Z. Zidane'as.

"Manau, kad pasiruošimas pirmosioms oficialioms rungtynėms vyko sklandžiai. Futbolininkai jaučiasi pailsėję ir fiziškai pasiruošę šiai dvikovai. Žinome, kad visas šis sezonas bus itin sunkus.

Cristiano prie mūsų prisijungę tik prieš kelias dienas, todėl nesame tikri, ar jis galės žaisti, tačiau jo fizinis pasiruošimas yra nepriekaištingas. Pažiūrėsime, kas rytoj pasirodys aikštėje", - kalbėjo strategas.