Z. Zidane'as: negalvojame apie treble

Nepaisant to, kad Madrido "Real" klubas šiuo metu demonstruoja įspūdingą sportinę formą, vyriausiasis komandos treneris Zinedine'as Zidane'as kalbėti apie galimus sezono titulus neskuba.

"Real" klubas Ispanijos "La Liga" pirmenybėse pirmauja užtikrintu 5 taškų pranašumu ir dar turi rungtynes atsargoje. Karaliaus taurės taurėje "baltieji" taip pat yra arti patekimo į ketvirtfinalį - pirmajame susitikime "Sevilla" buvo nugalėta rezultatu 3-0, o Čempionų lygoje laukia aštuntfinalis prieš "Napoli".

"Mes negalvojame apie treble", - spaudos konferencijoje sakė Z. Zidane'as. - Mes tiesiog esame sutelkę savo dėmesį į rungtynes. Žinoma, kad aš norėčiau laimėti visus tris titulus, tačiau apie tai galvoti dar yra anksti".

Šiandien vakare "Real" ekipos lauks atsakomosios rungtynės su "Sevilla" Karaliaus taurėje. Z. Zidane'as prieš šias rungtynes leido pailsėti keliems komandos lyderiams, nes sekmadienį "La Liga" pirmenybėse vėl lauks susitikimas su ta pačia "Sevilla".

"Mes turime dvi rungtynes skirtingose turnyruose su tuo pačiu varžovu. "Sevilla" savo darbą atlieka fenomenaliai. Jie turi kokybišką komandą ir mes tai puikiai žinome.

Mūsų laukia dvi gyvybiškai svarbios rungtynės", - užbaigė Prancūzijos futbolo legenda.