Z. Zidane'as neliko patenkintas lygiosiomis su "Tottenham"

Vyriausiasis Madrido "Real" treneris Zinedine'as Zidane'as tikrai neliko patenkintas savo komandos pasirodymu rungtynėse su Londono "Tottenham", tačiau pabrėžė, kad nuo pralaimėjimo varžovus gelbėjo neįtikėtinas Hugo Lloriso žaidimas.

Vakar "Santiago Bernabeu" stadione Madrido "Real" nesugebėjo įveikti svečių iš Londono ir susitikimas baigėsi lygiosiomis 1-1. "Baltieji" turėjo daug pavojingų momentų šiose rungtynėse, tačiau savo progų turėjo ir varžovai.

"Negalime būti patenkinti rezultatu, nes visada norime laimėti savo aikštėje", - spaudos konferencijoje sakė Z. Zidane'as. - Šiandien neįtikėtinai rungtyniavo abu vartininkai. Mes turėjome daug progų pirmajame kėlinyje, tačiau kartais tu turi susitaikyti su tuo, kad vartininkai neleidžia pasiekti norimo rezultato".

"Nemanau, kad yra prasmės kažką analizuoti ir sakyti, kodėl nelaimėjome. Rungtyniavome gerai ir, mano nuomone, buvome verti tik lygiųjų.

Llorisas šiandien sukūrė tikrą spektaklį, tačiau jis manęs nenustebino, nes aš žinau jo galimybes. Turėjome tris ar keturias realias progas pasižymėti. Esu nusivylęs, kad mums nepavyko išnaudoti tiek daug sukurtų progų", - pridūrė strategas.

Atsakomosios rungtynės tarp "Real" ir "Tottenham" įvyks lygiai po dviejų savaičių.

Pavojingiausi rungtynių momentai:

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10660895" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...