Z. Zidane'as: Neymaras ir Ronaldo yra suderinami

Madrido "Real" treneris Zinedine'as Zidane'as sako, kad Neymaras ir Cristiano Ronaldo vienoje komandoje atrodytų puikiai, tačiau kalbų apie konkretų pasiūlymą už brazilą vengia.

26-erių metų futbolininkas už rekordinę 222 mln. eurų sumą "Barcelona" paliko tik praėjusią vasarą, bet gandai apie tai, jog jis nori išvykti iš "Paris Saint-Germain", sklando nuolatos.

Pagrindiniame jų taikinyje - pamainą anksčiau ar vėliau Ronaldo turėsiantis rasti "karališkasis" klubas.

"Šiuo momentu galiu pasakyti tik tiek, kad jaudinuosi dėl to, kas laukia artimiausiu metu", - kalbėjo UEFA Čempionų lygos finalo laukiantis Zidane'as. 

"Po finalo pasikalbėsime su klubu apie kitus metus bei kokius pokyčius atliksime. Visgi, apie tokius dalykus kaip šis (Neymaro perėjimas - red. past.) šiuo momentu kalbėti negaliu."

Nemažai Neymaro galimybėmis persikelti į Madridą netikinčių žmonių šneka apie tai, jog jie su Ronaldo vienas kitam trukdytų. Vis dėlto, Zidane'as prisimena priešingą savo patirtį, tad yra kitokios nuomonės.

"Geras žaidėjas yra visada tinkamas", - pridūrė prancūzas. "Prisimenu, vienu metu jie sakė, kad aš buvau nesuderinamas su Djorkaeffu. Mes kartu laimėjome pasaulio čempionatą."

"Taigi, geri žaidėjai visada gali rungtyniauti kartu. Jų tarpusavio ryšys aikštėje egzistuoja."

"Aš nežinau, ar mes deramės dėl Neymaro. Kas mums neduoda ramybės, yra tai, kas vyksta šiuo momentu."

"Nieko neklausiau Neymaro asmeniškai, nes aš šiais dalykais neužsiimu. Turime pabaigti sezoną, o visa kita ateis paskui."

Ispanijos sostinės futbolininkai Čempionų lygos finale su "Liverpool" susitiks gegužės 26 dieną.