Z. Zidane'as: nusipelnėme pergalės prieš "Las Palmas"

Vyriausiasis Madrido "Real" klubo treneris Zinedine'as Zidane'as nebuvo nusivylęs komandos žaidimu po lygiųjų su "Las Palmas" ir tvirtino, kad "baltieji" turėjo iškovoti pergalę.

Vakar išvykoje UEFA Čempionų lygos nugalėtojai rungtynių pabaigoje išleido pergalę prieš "Las Palmas" ir antrą kartą iš eilės "La Liga" pirmenybėse sužaidė lygiosiomis.

Z. Zidane'as nemano, kad komandos žaidimas buvo prastas, tačiau yra nepatenkintas koncentracijos stoka.

"Manau, kad nuo pat rungtynių pradžios žaidėme gerai. Demonstravome gerą futbolą ir sukūrėme daugybę progų", - pasakojo Z. Zidane'as, kurio vadovaujama komanda per susitikimą atliko net 27 smūgius.

"Mes susikūrėme progas, tačiau pritrūko koncentracijos. Kontroliavome rungtynes, bet neišnaudojome pernelyg daug progų. Manau, kad pergalės tikrai nusipelnėme.

Komanda privalo būti atidi iki pat paskutinės rungtynių sekundės. Grįšiu į Madridą ir analizuosiu, ką padarėme ne taip. Esu įsitikinęs, kad Morata ir Benzema gali žaisti kartu", - pridūrė Z. Zidane'as.

Verta paminėti, kad Madrido ekipai dėl traumų šioje dvikovoje negalėjo padėti gynėjai Marcelo ir Pepe bei atraminis saugas Casemiro.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...