Z. Zidane'as: praėję Čempionų lygos finalai man buvo svarbesni nei šis

Madrido "Real" treneris Zinedine'as Zidane'as spaudos konferencijoje užsiminė, kad trečius metus iš eilės žaisti UEFA Čempionų lygos finale yra kažkas neįtikėtino, tačiau pabrėžė, kad dėl šito finalo nėra tiek sujaudintas.

Jau kitą šeštadienį visų futbolo sirgalių dėmesys kryps į Kijevą, kur Čempionų lygos finale Madrido "Real" grumsis su "Liverpool". "Baltieji" turi progą įsirašė į istoriją ir šį turnyrą laimėti trečius metus iš eilės.

"Turėti progą laimėti trečią Čempionų lygos titulą iš eilės yra kažkas ypatingo. Tai reiškia labai daug dalykų, ypatingai tai, kad savo darbą atliekame gerai", - sakė Z. Zidane'as.

"Žaidėjai kiekvienose rungtynėse yra pasirengę parodyti, kad jie gali laimėti prieš be ką. Džiugu dėl tokio jų užsivedimo, nes mes šį sezoną tikrai nežaidėme nepriekaištingai.

Jeigu reikėtų palyginti ankstesnius ir šį finalą, tai man svarbesni buvo jau iškovoti. Tai bus labai sudėtingos rungtynės prieš pavojingą varžovą. Turime savaitę laiko pasiruošimui - ją bandysime išnaudoti kuo įmanoma geriau", - pridūrė strategas.

Paklaustas, ar Cristiano Ronaldo jau pasveiko, prancūzas atsakė: "Viskas jam yra gerai. Jis yra pasiruošęs žaisti 120 procentų."

"Real" prieš Čempionų lygos finalą sezoną Ispanijoje užbaigs rytoj rungtynėse su "Villarreal".